Fliseskærer til belægningssten

Lej et fliseskærer til belægningssten. Står du og skal anlægge indkørsel eller terrasse kan du leje en fliseskærer til belægningssten. Skærebordet bliver også tit omtalt som vådskærer eller fliseskærer. Modsat en vinkelsliber kan vores fliseskærer skære sten helt op til 125 mm i tykkelsen og larmer og støver heller ikke så voldsomt.

Lejen er ekskl. klingeslid som koster 75 kr. pr. 1/10 mm. Klingens tykkelse bliver altid målt ved afhentning og aflevering.

Lej vores fliseskærer til belægningssten til kun 250 kr pr. dag

Cedima CTS 57G skærebord er en professionel stærk maskine der kan klare sten på helt op til 600 mm i længden og 125 mm i tykkelsen. Den kan også skære sten i smig ned til 45 grader. Maskinen skal blot fyldes op med vand på skærebordet og der skal sættes strøm til. Den vejer 74 kg så det er en god ide at være to personer til at håndtere den. Der er et tillæg på

Emnet placeres på det let kørende rullebord, og skubbes langsomt og konstant ind mod klingen.
Det er vigtigt at lade klingen arbejde, og ikke trykke for hårdt, da dette øger forbruget på klingen.
Landet hjælper med at skære præcise vinkler op til 45°.

Skærebordet har vandkar med pumpe, der sørger for konstant vand til klingen. Dette afkøler klingen samtidig med at det minimerer støvdannelse – til glæde for andre beboere i nærområdet.
Vandkaret har afløb, hvilket gør det hurtigt og let at tømme og rengøre karet.
Benene på skærebordet kan hurtigt foldes sammen, for let og sikker transport.

Ring til os på 51 56 86 77 eller send en mail til info@kaskedal.dk