Nu kan I leje maskintrailer til fordelagtige priser. Det drejer sig om en Ifor Williams CT166 med aluminiumsbund og elektrisk fjernbetjent vippefunktion som muliggør nem af- og pålæsning af maskiner og køretøjer. Læs mere om traileren her. Den er stor nok til at transportere de fleste personbiler på det danske marked eller hvis I skal flytte en masse møbler.

Lejeprisen pr. døgn er 600 kr inkl. moms. Traileren er forsikret med en all-risk forsikring, men der opkræves et depositum på 6000 kr som tilbagebetales ved aflevering.

Skal I flytte en masse møbler. Så er fordelene ved at leje en maskintrailer, at I har et areal på hele 9,25 m2 som med el tip kan laste 2615 kg og har en totalvægt på 3500 kg.

Trailerens egenvægt i standardkonfigurationen er opgivet til 885 kg, som er ret fornuftig i forhold til trailerens lasteevne og den solide opbygning. Den kan blandt andet transportere vores minilæsser med en egenvægt på 2600 kg.

Maskintrailerens indvendige længde er hele 487 cm og den måler 190 cm i bredden, hvilket giver et samlet areal på 9,25 m2. Maskintrailer leje gør at I har er en super alsidig trailer til dig der ønsker at kombinere alle fordelene ved en lad trailer og en auto/ maskintrailer. 

Hvorfor leje maskintrailer

Du får:

  • En alsidig trailer
  • Stor lastekapacitet i forhold til egenvægt
  • El tip med fjernbetjening
  • Et lasteareal på hele 9,25 m2
  • Kan laste maskiner, flyttegods eller biler

Nedenfor kan I se en video af en tilsvarende trailer, dog med 3 aksler og manuel vip. Vores trailer er 10 cm kortere end den viste, men har en højere lastekapacitet. Desuden er vores udstyret med en fjernbetjening for nem betjening.

Ring til os på 51 56 86 77 eller send en mail til info@kaskedal.dk