Skal I have luftet plænen og fjernet mos så har vi et godt weekend tilbud. Lej vores super stærke vertikalskærer med højde indstillelige knive.

1 dags leje inkl. moms 400 kr. en hel weekend fra fredag kl. 16 til søndag kl. 16 kun 625 inkl. moms.

En vertikalskærer er fantastisk til alle med en græsplæne, der er ved at blive kvalt i mos og ukrudt. En vertikalskærer fjerner ikke kun mosset men sikrer også luft til græssets rødder, så de lettere kan optage vand og næring. Dermed er det nemmere for græsset at tage kampen op mod ukrudtet.

Når man vertikalskærer er det vigtigt at man ikke kun tænker på hvor meget mos man får fjernet. Den vigtigste grund er faktisk at man skærer rødderne over så man danner bedre vækstbetingelser for græsset. Dette kan man ikke gøre lige så effektivt med en eldrevet vertikalskærer. De er simpelthen ikke stærke nok.

Når man har luftet sin plæne er det vigtigt at efterså med græs der hvor der har været mos og gøde plænen. Desuden kan det anbefales at give kalk og lade stubbene stå lidt højt. Meningen er at græsset skal overtage, ikke at mosset kommer væk.

Leje vertikalskærer – hvornår

Vi anbefaler leje vertikalskærer om foråret, da din plæne godt kan se lidt medtaget ud efter behandlingen. Det er derfor en rigtig god idé, at du lejer en vertikalskærer i april, så græsset kan regenerere sig i løbet af maj måned. Vil du være særligt god ved din græsplæne, kan du gentage behandlingen igen sidst på sommeren eller i september. På den måde får du en sund græsplæne, hvor du nemmere kan holde mosset nede.

Ring til os på 51 56 86 77 eller send en mail til info@kaskedal.dk