Skal I leje en trailerlift lift? Som noget nyt udlejer vi en Omme Mini 12 EBJ trailerlift. Liften er en kraftfuld og kompakt knækarms bom/teleskopbom i trailerudførelse med en arbejdshøjde på 12 m og en rækkevidde på 8 m.

Omme mini 12 er let at transportere og er velegnet til alle typer håndværksopgaver mv. Denne lift har en justerbar bredde og kan passere mellem smalle passager helt ned til 1 meter i bredden, og vejer kun 1.260kg. Liften drives af et monteret batteri og kan hertil bruges i opladningstiden (230V). Liften har støtteben der sikrer stabilitet, også i skrånende terræn. Med hydraulisk fremdrift kan liften ved egen kraft bevæges rundt.

Trailerlift

Skal du arbejde på taget – male gavle / stern eller renovere din skorsten er det tidsbesparende- og sikre valg, at benytte en lift. Vores trailerlift vejer kun 1260 kg og har en transportlængde på blot 6,1 m. Dette gør at de fleste kan transportere den. Kurven har en maksimal løftekapacitet på 125 kg. Liften leveres med en bæltesele så sikkerheden er i top.

Trailerliften udlejes på dagsbasis inkl. forsikring til en pris på kun 1200 kr inkl. moms.

Bemærk; Liften skal leveres af os!

Vi giver desuden en god pris på ugentlig leje. Lejevilkår er her.

Maskinens arbejdsområde kan ses i nedenstående grafik og læs mere om liften her:

Ring til os på 51 56 86 77 eller send en mail til info@kaskedal.dk